Musiikkipalvelu Melodioso

Yhteyshenkilö: Auri Niskanen

Pitkäkatu 19-21 as. 20
40700 Jyväskylä

Puhelin: 0408382222
Email: info@melodioso.info
Kotisivut: http://www.melodioso.info

Lyhyt kuvaus: Konsertteja ja musiikkiohjelmaa perhe- ja yritystilaisuuksiin

Toiminnan kuvaus

Kun etsit musikaalisia, lahjakkaita ja luovia konsertoivia taiteilijoita tai kun tarvitset tunnelmallista musiikkia perhejuhlaan tai yritystilaisuuteen, löydät kauttamme asiantuntevat esiintyjät. Kokoamme ohjelman konserttiin tai yksityistilaisuuteen sopivaksi kokonaisuudeksi ja huomioimme myös erityiset toivekappaleet. Toimipisteemme ovat Jyväskylässä ja Kärsämäellä, mutta toiminta-alueemme on koko Suomi.

Sooloesiintyjinä on mm. viulisteja, sellistejä, laulajia, pianisteja ja  kamarimusiikkikokoonpanoina duoja, pianotrioja, jousikvartetteja sekä kevyen musiikin yhtyeitä ja tanssibändejä. Kokoamme myös asiakkaan toiveiden mukaisia kokoonpanoja ja hoidamme sijaisuuksia esimerkiksi orkestereissa ja yhtyeissä.

Musiikin tyylilajeina klassinen konserttimusiikki, hengellinen musiikki, evergreen- ja jazzahtava viihdemusiikki, tanssimusiikki, kansanmusiikki ja folkrock. Musiikkiohjelma sopii esimerkiksi häihin, syntymäpäiville, kastejuhlaan, hengellisiin messuihin, hautajaisiin, väitöskaronkkaan, läksiäisiin, vuosijuhlaan, avajaisiin, yritysmessuille, konferenssiin, tanssiravintolaan ja risteilylle.

Lisätty 17.2.2009 14:02 · Päivitetty 17.2.2009 14:02 · Katsottu 4060 kertaa

« Edellinen · Takaisin · Seuraava »