Rauhamäki Katja

Järvilinnantie 213
41330 Vihtavuori Laukaa

Puhelin: 0504135633
Email: katja.rauhamaki@gmail.com
Kotisivut: http://www.katjarauhamaki.com

Lyhyt kuvaus: Lasikoruja, taidelasitöitä, muotoilua ja opetustyötä

Toiminnan kuvaus

Lasi hauraana, mutta samalla hyvin kauniina ja vahvana materiaalina on kiehtonut minua monipuolisuudessaan jo vuosia. 

Innostukseni lasin maailmaan lähti Taidelasiartesaani- opintojen kautta. Syvennyin lyijylasitöiden, lasimaalauksen, hiekkapuhalluksen ja sulatustekniikan upeaan maailmaan ja nyt valmistan näillä tekniikoilla teoksia tilauksesta sekä ilmaisten omia taiteellisia näkemyksiäni. Lisäksi opetustyö on kuulunut toimenkuvaani tiiviisti viime vuosina. Lasikurssien lisäksi opetan eri oppilaitoksissa mm. tietotekniikan tuomien mahdollisuuksien hyödyntämistä visuaalisella alalla.  

Taideteollisen muotoilun (amk) opinnoissani syvennyin eri materiaalien, kuten metallin, puun, muovin ja keramiikan tuntemukseen niin tuotesuunnittelun kuin tuotevalmistuksen osalta. Opintoni Lahden Muotoiluinstituutissa loppuivat tänä keväänä (2009) ja valmistuin Taideteolliseksi muotoilijaksi.

Tällä hetkellä työskentelen pääasiassa Ikaalisten käsi- ja taideteollisuus oppilaitoksessa Lasialan korupainotteisella linjalla ammattialavastaavana. Lisäksi minulla on työtilat Laukaassa Järvilinnan tilalla, jossa tulen myös pitämään lasialan kursseja. Tervetuloa tutustumaan työskentelyyni sekä kurssitoimintaan Järvilinnaan! Lisätietoja löytyy nettisivuiltani.

Lisätty 16.7.2007 16:50 · Päivitetty 22.6.2009 17:56 · Katsottu 8651 kertaa

« Edellinen · Takaisin · Seuraava »