Tarinoiden majatalo

Yhteyshenkilö: Mika Lahtinen

PL 66
40101 Jyväskylä

Puhelin: 0207 681 684, 0207 681 721
Email: mika.lahtinen@sana.fi
Kotisivut: http://www.tarinoidenmajatalo.fi

Lyhyt kuvaus: Tarinoiden majatalossa on tilaa kaikille ihmiselämän tarinoille.

Toiminnan kuvaus

Tarinoiden majatalossa on tilaa kaikille ihmiselämän tarinoille.
Jokainen kulkija saa kertoa tarinaansa omalla äänellään.
Majatalo kutsuu rehelliseen ja turvalliseen kohtaamiseen, nähdyksi ja kuulluksi tulemiseen. Työn viitekehys on kristillinen.

 

Tarinoiden majatalo tuottaa Torstaiteatterin toimintaa. Torstaiteatterin esitykset syntyvät työryhmän omista tarinoista, oikuista ja unelmista.

Tarinoiden majatalon järjestämissä nuorten aikuisten teemailloissa ja kasvuryhmissä koetaan heikkojen ja haavoittuvien yhteyttä. Itku ja nauru ovat liki toisiaan. Avainsanoja ovat luottamus, turva ja rakkaus. Jokainen saa tehdä näkyväksi oman elämänsä tarinaa pelkäämättä haavoitetuksi, hylätyksi tai nolatuksi tulemista. Jaettuina kipeätkin asiat menettävät jotakin voimastaan ja kylmyydestään. Matka yksinäisyydestä yhteyteen voi alkaa.

Työskentelemme puheen ja toiminnan keinoin: piirtäen, kirjoittaen, keskustellen ja rakentaen näyttämölle pienimuotoista oman elämän draamaa. Tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen.

Järjestämme itsetuntemuskoulutusta, teemoina esim. tunteet, ihmissuhteiden haasteet ja ihmisen roolit eri elämän tilanteissa. Järjestämme koulutustusta myös alan työntekijöille, mm. seurakuntien nuorisotyöntekijöille.

 

Lisätty 24.2.2007 09:40 · Päivitetty 16.6.2009 18:08 · Katsottu 3752 kertaa

« Edellinen · Takaisin · Seuraava »