The Plugless

Yhteyshenkilö: Jouko Mäki-Lohiluoma


Jyväskylä

Puhelin: 040-5068668

Lyhyt kuvaus: rockmusiikin klassikoita ilman sähköä

Toiminnan kuvaus

Vuonna 2005 perustettu THE PLUGLESS osoittaa riemastuttavalla tavalla, että sen voi tehdä toisinkin. 70-luvun rockmusiikin klassikot svengaavat hienosti ilman ainuttakaan sähkösoitinta - edes laulumikrofoneja ei käytetä. Tämän balanssi-ihmeen mahdollistavat tosi pienet, mutta silti oikealta kuulostavat itserakennetut rummut. Kontrabasso, akustinen kitara ja kannettava polkuharmooni luovat omintakeisen taustan puhtaastisoivalle moniääniselle laululle yhtyeen jäsenten vuorotellessa laulusolisteina.
The Pluglessin ohjelmistossa on esim. Led Zeppelinin, Deep Purplen, Jimi Hendrixin, Janis Joplinin, CCR:n,  The Beatlesin, The Sweetin ja Elviksen musiikkia. Alkuperäiset sovitukset hienoine kitarariffeineen on opeteltu ja lopputulos aiheuttaa varmasti tunne-elämyksen, ainakin niiden sydämessa, joiden nuoruuteen nämä kappaleet kuuluivat.
Sanna Purokuru: polkuharmooni, saksofoni, laulu
Tiina Pitkänen: polkuharmooni, laulu
Tuomo Jukkala: akustinen kitara, laulu
Kalle Kangas: kontrabasso, laulu
Jouko Mäki-Lohiluoma, rummut, huuliharppu, laulu

PS. Festivaalikeikoilla The Plugless suostuu tinkimään sähköttömyydestään sen verran että bändin eteen voidaan sijoittaa yksi isokalvoinen mikrofoni äänentoistoa varten.

Lisätty 13.3.2006 12:33 · Päivitetty 5.4.2006 01:28 · Katsottu 2973 kertaa

« Edellinen · Takaisin · Seuraava »