Niiranen Minja

Laajarannantie 40
40800 Vaajakoski

Puhelin: 050 5172254
Email: minja.niiranen@gmail.com

Lyhyt kuvaus: Klassinen laulu, kevyt laulu, trubaduuriesitykset (laulemat, balladit jne)

Toiminnan kuvaus

Laulaja Minja Niirasen ohjelmistosta löytyy musiikkia klassisista liedeistä kevyempiin laulelmiin ja balladeihin. 

Trubaduurina kitaran kanssa esiintyessään Niirasen vahvuutena ovat kauniit ja herkät balladit ja laulelmat. Erityisesti Minja on perehtynyt irlantilaisiin ja walesiläisiin kelttiläisiin kansanlauluihin, joita hän laulaa englanniksi, walesiksi eli kymriksi ja iiriksi (gaelic). Hänen trubaduuriohjelmistostaan löytyy myös suomenkielisiä lauluja meiltä ja muualta.

Ohjelmisto sopii illan kohokohdaksi tai taustamusiikiksi yksityistilaisuuksiin, konsertteihin, juhliin, yritystilaisuuksiin, avajaisiin jne. Toivelaulut myös mahdollisia ja kunkin esiintymisen ohjelmisto räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan.

Laulajatar vaikuttaa myös seuraavissa kokoonpanoissa: Duo Korpirastas (Toni Edelmannin sävellyksiä), folkpop-yhtye Silta, vanhan musiikin yhtye Yr Awen (inspiraatio).

Niiranen on valmistunut musiikinopettajaksi 2004 ja laulupedagogiksi (AMK) 2006. Hän toimii laulun ja soiton opettajana Jyväskylän, Laukaan ja Hankasalmen alueella sekä äänenkäytön valmentajana ja kouluttajana eri kuoroille ja yhteisöille (mm Musica-kuoro, Jyväskylän Naislaulajat, Fermaatti, Lauluflikat, Valtimon tyttökuoro, STM:n kuoroleirit).

Lisätty 21.11.2005 10:32 · Päivitetty 8.11.2017 20:56 · Katsottu 10977 kertaa

« Edellinen · Takaisin · Seuraava »