Pyylampi Leena


40630 Jyväskylä

Puhelin: 040-751 7552
Email: leena.pyylampi@nic.fi
Kotisivut: http://www.leenapyylampi.net

Lyhyt kuvaus: Laulaja-pianisti, trubaduuri, lauluntekijä, Laulava Pupujussi, musiikkia mittatyönä pieniin ja suuriin juhliin ja tapahtumiin

Toiminnan kuvaus

Leena Pyylammilla on ammattikoulutus klassisesta laulusta ja pianonsoitosta. Vuodesta 1995 hän on toiminut kevyemmän musiikin parissa laulaja-pianistina.

Leena on kaunisääninen, vahva tulkitsija, joka luo juhliin eleganssia, tunnelmaa ja huumoria. Ohjelmisto koostuu omista lauluista sekä tutuista laulelmista, kansainvälisestä ja kotimaisesta viihdemusiikista, perinteisestä jazzista, musikaali- ja elokuvasävelistä, popista, tarvittaessa hän soittaa myös tanssi-, iskelmä- ja kuplettimusiikkia.

 Leenan musiikki sopii yksityistilaisuuksiin ja perhejuhliin, häihin ja syntymäpäiviin, yritysjuhliin, asiakastilaisuuksiin, kutsuvierasiltoihin, coctailtilaisuuksiin, seminaareihin, messuille, pikkujouluihin, illanistujaisiin, laulelmakonsertteihin. Leenan voi tilata esiintymään joko ohjelmanumeroksi tai taustamusiikin soittajaksi. Tarvittaessa hän myös juontaa juhlat. Omista lauluista Leena on tuottanut kaksi laulelmalevyä: Yllättävä käänne (2000) sekä Totta ja Unelmaa (2002)

Lastenohjemissa  Leena on  Laulava Pupujussi. Vuonna 2003 hän julkaisi Sari Kanalan loruihin säveltämiään lastenlauluja Suuret Seikkailijat -levyllä. Vuonna 2007 ilmestyi Matkalla Jouluun -levy ja laulukirjanen.

Teatteriseurue Pii (Leena, Mari Rouvala ja Antti Suora) tekee musiikin värittämää tilausteatteria lapsille. Ohjelmassa mm. Timo Parvelan Keinulauta ja Sari Vennon Peikonhäntä. Näistä lisää www.leenapyylampi.net/teatteriseuruepii

Lisätietoja levyistä, Leenasta ja keikoista kotisivuilla. www.leenapyylampi.net

Lisätty 20.9.2005 06:32 · Päivitetty 18.8.2009 17:20 · Katsottu 7813 kertaa

« Edellinen · Takaisin · Seuraava »