Luova Paja uudistuu

Päivämäärä: 1.3.2011 08:10

Sivusto syntyi Keski-Suomen liiton Luova Foorumi -hankkeen tuloksena vuonna 2004. Nyt Keski-Suomen liitto on antanut sivuston hallinnan kokonaisuudessaan toteuttajalle, Mentalhouse Oy:lle.

Alkuperäinen idea oli pystyttää markkinapaikka luovan alan opiskelijoiden opinnäytetöille. Tästä idea laajeni sivustoksi joka helpottaa taitajien verkostoitumista, yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa ja toimii laajana luovan alan työntekijöiden yhteisönä ja kohtaamispaikkana. Rehellisesti sanottuna näitä tavotteita ei ihan mielestäni saavutettu. Sivuston ympärillä pyöri aktiivinen ryhmä ihmisiä, mutta itse sivustolla tämä ei näkynyt aktiivisuutena. Kuitenkin sivustolle sijoitetut hakemistot ja kalenteri olivat ja ovat edelleen suosittuja.

Jatkossa avaamme sivuston valtakunnallisesti ja kehitämme sivustoa merkittävästi. Kaikki palvelut ovat jatkossakin käyttäjille ilmaisia ja pyrimme rahoittamaan toiminnan sponsoreilla ja mainospaikoilla. Haluammekin sinulta palautetta ja ideoita kuinka voisimme kehittää Luovaa Pajaa palvelemaan sinua paremmin.

Haluamme tarjota työkaluja luovaan työskentelyyn, tukemaan mm. verkostoitumista, markkinointia ja yleistä työskentelyä.

Avasimme uuden Facebook -sivuston. Lisäksi jos haluat tehdä lähempää yhteistyötä, voi minuun ottaa suoraan yhteyttä.

Yhteistyöterveisin,
Jukka Raimovaara
Mentalhouse Oy
info@luovapaja.fi
050-3285111

<< Palaa uutislistaan